Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Iz prve ruke

13. 03. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Program Gradskog kulturnog centra za mart

Gradski kulturni centar u martu nastavlja sa projekcijama koncerata, a pored toga posetioce očekuje novi ciklus Francuskog filmskog karavana i koncert grupe S vremena na vreme

Novi ciklus Francuskog filmskog karavana

Od ponedeljka 13. do 16. marta

Novi ciklus Francuskog filmskog karavana obuhvata ciklus Hronike svakodnevnog nasilja. Projekcije su svakog dana od 21 čas i ulaz je slobodan.

Ciklus : Hronike svakodnevnog nasilja

Filmovi: Dežurna služba 

Francuska, 2016              

Trajanje : 96 minuta

žanr : Dokumentarac 

Režija: Alis Diop

Poput napuštenog ostrva, u bolnici Avisen nalazi se savetovalište u mračnoj i oronuloj zgradi, u dnu hodnika. Jedini posetioci su bolesni muškarci ranjeni u duši, čija bol odaje sve patnje izbegličkog života. Dolaze i odlaze, a ukoliko se ponovo vrate, vraćaju se da ovde pronađu snagu da nastave dalje kako ne bi potonuli...

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=EeTo-CN4pCs

Nisam đubre 

Francuska 2016

Trajanje 111 minuta

Režija: Emanuel Finkiel
Igraju: Nikola Divošel, Melani Tjeri, Marin Kajon

Nakon što je brutalno napadnut na ulici, Edi lažno optužuje Ahmeda, idealnog krivca, koga je uočio na ulici nekoliko dana pre napada. Dok Ahmed upada u kandže nemilosrdnog pravosudnog sistema, Edi se trudi da nastavi normalnim tokom život sa ženom i sinom. Dobija novi posao i sve izgleda kao da se vratilo u normalu. Međutim, polako ga pritiska breme njegovog nemoralnog postupka... Rizikujući da izgubi sve, Edi će pokušati da otkrije istinu...

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=zz-inuB6G_E

Centar ciklona

Francuska 2015

Trajanje : 97 minuta

Režija: Seku Traore
Igraju: Majmuna Ndiaj, Fragas Asonde, Abidin Dioar

Dok građanski rat uveliko razara jednu afričku zemlju, sud buntovniku koga terete za ratne zločine postavlja za branioca po službenoj dužnosti jednu mladu advokaticu. Kao u šahovskoj partiji, rasplamsava se sukob između dvoje ljudi potpuno različitih stavova i shvatanja: advokatice idealiste i bivšeg deteta –vojnika.

 Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=CIrGrL_UGkI

Beli vitezovi

Francuska 2016

Trajanje : 112 minuta

Režija: Joakim Lafos
Igraju: Vensan Lendon, Luiz Buroen, Valeri Donzeli

Žak Arno, predsednik jedne NVO ubeđuje francuske porodice koje imaju problema sa usvajanjem da finansiraju njegovu misiju spasavanja siročadi, žrtvi rata u Africi. Posvećeni ovoj misiji, njegovi volonteri i on dobijaju mesec dana da izbave i dovedu 300 mališana u Francusku. Međutim, da li će glavešine sela dozvoliti odvođenje toliko dece?
Kako bi ostvario svoju misiju, Žak mora da ih ubedi da je njegov cilj samo osnivanje sirotišta koje će obezbediti sigurnu budućnost deci u zemlji u kojoj su rođena, prikrivajući pritom nameru da ih odvede u Francusku...

Trejler : https://www.youtube.com/watch?v=N5nvxDEqX0Y

Projekcija koncerta Carlos Santana with John McLaughlin – Live in Switzerland 2016

14. mart u 21 čas, ulaz slobodan

Projekcija koncerta Stevie Wonder – Live At Last: A Wonder Summer Night

15. mart u 21 čas, ulaz slobodan

Koncert je snimljen u londonskoj O2 Areni 30. septembra i 1. oktobra 2008. godine.

Koncert grupe S vremena na vreme

24. mart u 21 čas, cena karte 600 dinara u preprodaji, 800 na dan koncerta

Grupa S vremena na vreme je osnovana 1972. godine, a njeni članovi su se neformalno okupljali da bi snimali pesme za potrebe programa Radio Beograda. čiju su arhivu obogatili sa preko stotinu numera. Bili su pioniri i tvorci beogradske akustične scene snimivši singlove za brojne pripadnike tog pravca.

Gradski kulturni centar organizuje i drugi koncert legendarne grupe S vremena na vreme. Koncert je zakazan za subotu, 25.marta od 21h. Cena ulaznice iznosi 800 rsd i možete je nabaviti u Gradskom kulturnom centru. Broj karata je ograničen. 

Grupa „S vremena na vreme“ i treći put u Užicu!

Zbog ogromnog interesovanja publike i rasprodata dva koncerta, u nedelju 26. marta od 21h na programu je još jedan koncert.
Cena karte je 800 rsd i mogu se svakog dana nabaviti na blagajnama GKC-a, a karte će takođe moći da se kupe u petak i subotu uveče u vreme prva dva koncerta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage