Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

23. 01. 2019. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Grad Užice

Poznati dobitnici Svetosavske nagrade

Održana 106. sednica Gradskog veća

Gradsko veće Užica je odlučilo da ovogodišnje Svetosavske nagrade pripadnu vaspitaču u Predškolskoj ustanovi Biljani Penezić, nastavniku geografije u Osnovnoj školi Slobodan Sekulić Milenki Stojić i profesoru pravne grupe predmeta u Ekonomskoj školi Užice Mirjani Lazović.

-         Ove nagrade dodeljuju se prosvetnim radnicima za njihov doprinos kvalitetnom obrazovanju i vaspitanju i unapređenju obrazovno-vaspitnog rada, navode iz Gradske kuće objasnivši da je Gradsko veće donelo odluku na predlog Pedagoškog saveta i kolektiva Predškolske ustanove Užice i aktiva direktora osnovnih i srednjih škola.

Gradski većnici su na 106. sednici utvrdili ekonomsku cenu programa vaspitanja i obrazovanja u vrtićima. Na sednici je određeno da se dotacije dodele Aerodromu Ponikve, Velikom parku i Biznis inkubator centru.

Većnici su dali saglasnost na program rada Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju i na Akcioni plan za zapošljavanje za 2019. godinu. Saglasnost veća je dobio i užički JKP Bioktoš za Program održavanja čistoće javnih površina u 2019. godini.

Užičko Veće je razmatralo i predlog odluke o nazivima ulica i drugih delova naseljenih mesta na teritoriji Užica i razrešenja i imenovanja u školskim odborima Tehničke škole Radoje Ljubičić i Starog grada.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage