Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

12. 01. 2018. Zlatibor

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Zlatibor u Pragu, Utrehtu, Štutgartu

Turistička organizacija Zlatibor je saopštila da će ovogodišnje promotivne aktivnosti početi prezentacijama na sajmovima turizma u Češkoj, Nemačkoj i Holandiji.

Turistička organizacija Zlatibor predstaviće danas turističku ponudu u Pragu, u glavnom gradu Češke, kako kažu, metropoli razvijenog turizma sa stotinama hiljada gostiju iz celog sveta.

-         Sadržajnom predstavljanju Zlatibora koje će biti održano u praškom restoranu Singidunum, prisustvovaće više od 60 zvanica, novinara, predstavnika ambasade, kamp klubova. Uz prezentaciju zlatiborskih sadržaja, smeštaja, izleta i drugog na osoben način, za prisutne se priređuje koktel sa tradicionalnim proizvodima i ukusima Zlatibora, za celovito upoznavanje češkog tržišta s ponudom lidera srpskog turizma, navode iz TO Zlatibor koji će potom promovisati turističke sadržaje Zlatibora u Holandiji i Nemačkoj, odakle, kako podsećaju, poslednjih godina na tu planinu u Zapadnoj Sbriji dolazi sve veći broj gostiju, naročito kampera.

Turistička organizacija Zlatibor učestvovaće 14. januara na sajmu turizma u Utrehtu i na velikom sajmu turizma u Štutgartu od 15. do 18. januara.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage