Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

29. 11. 2017. Užice

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna/Grad Užice

Skupština po novom Poslovniku i uz tablet uređaje

Odbornici usvojili izmene Poslovnika Skupštine grada Užica, usvojili Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu Grada Užica za period januar-septembar 2017. godine, imenovali Jelenu Vasović za direktora GKC-a, usvojili izmene programa poslovanja pojedinih javnih preduzeća…

Odbornici Skupštine grada Užica su na 18. sednici nakon višesatne rasprave usvojili izmene Poslovnika o radu užičke skupštine u težnji da se dokument prilagodi predviđenim merama digitalizacije. Odbornici su prihvatili sedam od 15 amandmana koje je Demokratska stranka uložila na predloženi dokument za koji, kako se čulo na skupštinskoj sednici, demokrate tvrde da je ceo problematičan.

Diplomiranog andragoga Jelenu Vasović su odbornici imenovali za direktora Gradskog kulturnog centra na period od četiri godine, a na predlog Upravnog odbora te javne ustanove. 

Odbornici su, kako navode iz Gradske kuće, usvojili Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu Grada Užica za period januar-septembar 2017. godine i dali saglasnost na godišnji plan rada Predškolske ustanove Užice za  radnu 2017/2018. godinu. Dali su saglasnost na izmene ovogodišnjih programa poslovanja JP Stan, JKP Vodovod i JP Veliki park. Razrešili su i imenovali člana Nadzornog odbora JKP Vodovod i člana Upravnog odbora Predškolske ustanove Užice.

Na 18. sednici su potvrđeni mandati odbornicima Miroslavu Ivanoviću sa liste Zelena stranka, prof.dr Miloš Tasić i Nedi Bogdanović sa liste Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.

Odbornici Skupštine grada Užica su pred 18. sednicu skupštinski materijal dobili elektronskim putem, na sednici su koristili nedavno kupljene tablet uređaje. Naredna skupštinska sednica, kako je ranije najavljeno, biće bez papirne dokumentacije. 

Komentari (3)

ostavi komentar
sub

02.12.

2017.

Jupi [neregistrovani] u 10:10

Organizatorka

Biografija: od obrazovanja ima sve kurseve-neformalne.
Zasto nisu stavljene biografije i plan rada drugih kandidata? Tu bi se videlo ko zaista ima organizacione, radne i intelektualne sposobnosti.

Odgovori
čet

30.11.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 12:08

Da nije tužno bilo bi smešno

A šta je andrahoginju preporučilo za mesto v. d. direktorke? Ni ona pre ovog postavljenja nije imala iskustva u rukovođenju. Obrazloženje UO je zaista skandalozno.

Odgovori
sre

29.11.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 15:53

strasno

Dodje mi da placem. Uzice se gasi ,nema nikakvih investicija za otvaranje preduzeca, nezaposlenost blizu 50%,ljudi masovno napustaju Uzice,ali to izgleda nikog ne zanima. Ovako mogu i ja da vladam, povecam porez na imovinu, povecam cene komunalnih usluga i glumim gospodu sa tabletima na sednici skupstine. Ko izadje zadnji,nek ugasi svetlo.

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage