Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

12. 05. 2017. Užice

Autor: Jelena Penezić Izvor: Radio Luna

Milena Vićević imenovana za direktora RCU

Izabrana za direktora na period od četiri godine

Skupština je imenovala profesora razredne nastave Milenu Vićević, za direktora Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, na period od četiri godine.

Konkurs za imenovanje direktora RCU je objavljen 16. marta, a za 15 dana otvorenog konkursa, kako se navodi u skupštinskom materijalu, prema izveštaju Konkursne komisije, dostavljena je jedna prijava. 

Milena Vićević je rođena 1981. godine u Užicu. U skupštinskom materijalu se navodi da je nakon završenog Učiteljskog fakulteta 2007. godine, stekla zvanje profesora razredne nastave. Skoro osam godina radi u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju. Do sada je bila vršilac dužnosti direktora tog centra. Kako se navodi u obrazloženju predloga rešenja, Milena Vićević je član profesionalnih udruženja Mreže organizacije za decu Srbije, Učiteljskog društva grada Užica, Mreže regionalnih centara i centara za stručno usavršavanje Srbije. Autor je i saradnik na akreditovanim seminarima u vezi sa usavršavanjem nastavnika i vaspitača. Koordinator je više projekata poput Obrazovanje za prava deteta, Omladinsko liderstvo, Aktivne mlade žene. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage