Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

20. 03. 2017. Moskva/Berlin/Zlatibor/Opština Čajetina

Autor: Radio Luna Izvor: TO Zlatibor

Zlatibor u Moskvi: Snimaće se film o turističkoj ponudi Zlatibora

Film o turističkoj ponudi Zlatibora emitovaće se na više ruskih televizijskih kanala, saopšteno je nakon Međunarodne turističke berze u Moskvi

Turistička organizacija Zlatibor je prošle nedelje učestvovala na Međunarodnoj turističkoj berzi koja je održana u Moskvi.

Na sajmu je dogovoreno da se tokom maja snima film o turističkoj ponudi Zlatibora. Glavni akteri filma biće iz Rusije, a film će se emitovati na više ruskih televizijskih kanala.

Kako je saopšteno iz Turističke organizacije Zlatibor, ove godine su uspostavljeni i novi kontakti sa turoperatorima koji su zainteresovani da dovode ruske turiste u Srbiju i na Zlatibor.

Ponuda Zlatibora se našla u katalozima ruskih turističkih agencija i srpskih agencija koje posluju na ruskom tržištu.

Nedavno je Turistička organizacija Zlatibor predstavila ponudu planinskog centra Zlatibor na najvećem svetskom sajmu turizma u Berlinu.

Broj turista iz Nemačke koji posećuju Zlatibor raste iz godine u godinu. Oko 1.100 nemačkih turista je boravilo na Zlatiboru 2016. godine, dok je u 2015. na Zlatiboru boravilo 729 gostiju iz te zemlje.

Inače, zlatiborski hotelijeri su za predstojeće uskršnje praznike obezbedili popuste u svojim objektima, do 20 odsto u odnosu na cene u zimskoj sezoni.

Komentari (1)

ostavi komentar
uto

21.03.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 13:36

Zlatibor-Moskva

Jedino Rusi mogu pomoći oko gondole, pa Milanče je ruski čovek!!!

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage