Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

20. 03. 2017. Čačak

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Sijaju rezultati užičkih karatista

Takmičari karate kluba Užice su ekipno osvojili zlato i bronzu, ali i tri zlatne medalje i četiri treća mesta u pojedinačnim borbama.

Takmičari karate kluba Užice su osvojili četiri zlatne i pet bronzanih medalja na Prvenstvu uže Srbije za poletarce, pionire i nade u karateu.

Zlatnu medalju su u katama ekipno osvojili Nikola Radišić, Kristian i Demian Delić, dečaci rođeni 2006. godine. Treće mesto u borbama ekipno je pripalo užičkoj ekipi Petrović, Delići i Arsenijević.

Karatista Luka Trebješanin, sa plavim pojasom, osvojio je zlatnu medalju u katama pojedinačno, dok su Kristian Delić i Nikola Radišić sa zelenim pojasom zauzeli treća mesta. Lidija Trmčić je poražena u finalu posle tri pobede u katama pojedinačno kod nada.

Zlato su u pojedinačnim borbama osvojili Aleksandra Rogić i Ognjen Petrović. Uroš Arsenijević i Andreja Kovčić su osvojili treća mesta.

-         Odličan nastup naših sportista. Žao mi je što kata tim devojčica 2005 nije nastupio zbog školskih takmičenja i neće imati priliku da nastupi na Prvenstvu Srbije koje se održava u aprilu, rekao je trener Miloš Ršumović.

Takmičenje je održano u subotu u sportskoj dvorani Mladost u Čačku. Učestvovalo je 680 takmičara iz 67 klubova. 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage