Učitava se

Kucajte za pretragu

Užičani paketićima obradovali decu na Kosovu i Metohiji

Slobodno vreme Srbija i region Užice Užice Zlatiborski okrug

Užičani paketićima obradovali decu na Kosovu i Metohiji

Podeli

U okviru fondacije ,, Zajedno za mlade prof.dr. Danice Grujičić“, studenti i srednjoškolci iz Užica u saradnji sa studentima, srednjoškolcima iz drugih gradova, kao i privrednici koji su želeli da pomognu akciju obradovali su mališane na KiM.

Ukupno je skupljeno preko 4000 paketića. Namenjenih za decu sa područka Kosova i Metohije. Od toga u Užicu organizacijom Unije užičkih studenata i Unije užičkih srednjiškolaca nizom manifestacija prikupljeno je oko 500 paketića.

,, Ove godine tokom trodnevnog putovanja posetili smo nekoliko lokacija na području KiM. Neke od njih su mesto Banjska na severu preko Kosovske Mitrovice, u južnom delu  Kosovsku Kamenicu, posetili smo opštine Klokot, Parteš, Pasijane, Vrbovac,  u oblasti Metohije Goreždevac, Osojane i još nekoliko lokacija.Deci paketići možda ne znače toliko u smislu da će im promeniti život, ali će im skrenuti pažnju na nešto što je još važnije, a to je da nisu sami i da ima neko ko misli na njih.“ rekao je Radovan Novaković direktor ljudskih resursa zadužen za Zapadnu Srbiju fondacije ,,Zajedno za mlade prof.dr. Danica Grujičić“

Radovan Novaković:

Tekst: Rade Jokić

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×