Učitava se

Kucajte za pretragu

Usvojen Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja u 2019. godini

Užice Zlatiborski okrug

Usvojen Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja u 2019. godini

Podeli

Gradsko veće Užica, na 116. sednici, usvojilo je ovogodišnji program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Užica. Za pet mera ruralnog razvoja i podsticaje u ovoj oblasti planirano je ukupno 27 miliona dinara. Sa 20,5 miliona finansiraće se investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava, zatim uspostavljanje i jačanje udruženja u oblasti poljoprivrede sa 500.000 dinara i održivo korišćenje poljoprivrednog zemljišta sa 1,5 miliona dinara.  Za organsku proizvodnju u 2019. godini planirano je dva miliona dinara, dok je za podsticaje za promotivne aktivnosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju izdvojeno 2,5 miliona dinara.

Utvrđen je predlog odluke koja se odnosi na prenos javne svojine nad Studentskim domom na Republiku Srbiju, data je saglasnost na izveštaj o radu Narodnog pozoršta u prošloj godini i izvršene izmene pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u gradskim upravama.

Članovi Veća prihvatili su jedan od dva amandmana koji su uloženi na predlog Odluke o javnim parkiralištima.

 

Autor/Izvor Grad Užice

1 Komentara

  1. directory 16/09/2019

    I just want to mention I’m newbie to blogging and absolutely enjoyed this page. Very likely I’m likely to bookmark your website . You actually come with beneficial articles. Cheers for sharing with us your web-site.

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×