Učitava se

Kucajte za pretragu

Usvojen nacrt odluke o završnom budžetu

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Usvojen nacrt odluke o završnom budžetu

Podeli


Na protekloj sednici Opštinskog veća opštine Čajetina usvojen je Nacrt odluke o neangažovnaju revizora radi izrade odluke o završnom računu budžeta za 2018. godinu. Veće je usvojilo i Nacrt odluke o završnom računu budžeta za 2018. godinu.
Ukupno ostvareni prihodi i primanja sa prenetim sredstvima iznose 2.043.936.858,09 dinara, odnosno 101,64% u odnosu na planirane prihode. Ukupno izvršeni rashodi i izdaci iznose 1.785.142.022,80 dinara, odnosno 88,77% od planiranih.
Ostvareni suficit budžeta na kraju 2018. godine iznosi 258.794.835,29 dinara. Usvojen je i Nacrt odluke o Rebalansu I budžeta za 2019. gde je utvrđen obim prihoda i primanja, rashoda i izdataka u iznosu od 2.220.000.000,00 dinara.

Usvojene su izmene i dopune Plana detaljne regulacije i izmene i dopune Plana generalne regulacije II faza. Veće je usvojilo i Izveštaj o poslovanju za prethodnu godinu KJP „Zlatibor“, JKP „Duboko“ Užice i Turističke organizacije regije Zapadne Srbije. Doneto je rešenje o raspodeli sredstava iz oblasti javnog informisanja, a u oblasti finansiranja projekata koje realizuju udrženja biće ponovo raspisan konkurs sa uvećanim sredstvima.
Veće je razmatralo i novi Poslovnik o radu Skupštine kao i predlog o dodeli priznanja povodom predstojećeg Dana opštine Čajetina.

Skupštini će biti predloženo da se raspiše javni oglas o otuđenju građevinskog zemljišta, a razmatrana su i tri rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta koja će biti pripremljena za narednu sednicu Skupštine opštine Čajetina.

Izvor: Čajetina.rs

1 Komentara

  1. go to website 17/09/2019

    I just want to mention I am newbie to weblog and seriously loved this page. More than likely I’m going to bookmark your blog . You absolutely have tremendous articles. Appreciate it for sharing your website.

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×