Učitava se

Kucajte za pretragu

Usvojen drugi rebalans budžeta

Užice Zlatiborski okrug

Usvojen drugi rebalans budžeta

Podeli

Gradsko veće grada Užica je utvrdilo predlog drugog ovogodišnjeg rebalansa gradskog budžeta. Prema predlogu, budžet će biti uvećan za 87,3 miliona dinara tako da bi on trebao da iznosi 3,175 milijarde dinara. Pored uvećanja, izvršene su i preraspodele između pozicija u skladu sa dosadašnjim ostvarivanjem i izvršavanjem budžeta.

Donesena su rešenja kojim su određeni projekti koji će se realizovati u okviru sprovođenja akcije Užički program lokalnog partnerstva, i postavljenje Zorana Despića, dipl. ing. građevinarstva, za načelnika Gradske uprave za urbanizam, izgradnju i imovinsko-pravne poslove.

Prihvaćena je informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti poslovanja gradskih javnih preduzeća u prvih šest meseci ove godine, data saglasnost na izmene programa poslovanja Dubokog i Bioktoša i na pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova u Gradskom centru za usluge socijalne zaštite.

U delu urbanizma usvojeni su predlozi o donošenju Plana generalne regulacije Užice-Centralni deo II faza i Plana detaljne regulacije Stari grad, dok su, od kadrovskih rešenja, predložene izmene u sastavima Komisije za javna priznanja i nagrade grada Užica, u Nadzornom odboru Niskogradnje i školskim odborima Ekonomske škole, Starog grada i Bogosava Jankovića.

Članovi Veća prihvatili su da se Veliki park i Turistička organizacija Užice uključe u akciju Srbija voza Kupi kartu i ostvari popust i da svojim korisnicima, koji dođu sa železničkim kartama na kojima je destinacija Užice, daju određene popuste na svoje usluge.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×