Učitava se

Kucajte za pretragu

Umetnička škola upisuje novu generaciju učenika

Užice Zlatiborski okrug

Umetnička škola upisuje novu generaciju učenika

Podeli

Umetnička škola u Užicu ove godine upisaće novu generaciju od 41 učenika i to na pet smerova – grnačar umetničke keramike, drvorezbar, konzervator kulturnih dobara, likovni tehničar i tehničar dizajna grafike.

Tekst i foto: N.Kovačević

Po deset učenika biće upisano na smerove tehničar dizajna grafike i likovni tehničar, dok će po sedam učenika moći da se obrazuje za drvorezbara, grnčara umetnčke keramike i konzervatora kulturnih dobara.

Direktorka škole Sofija Bunardžić je rekla za naš radio da će polaganje prijemnog ispita iz crtanja, slikanja i vajanja biti 31.maja, 1. i 2. juna.

Sofija Bunardžić direktorka škole

Besplatna pripremna nastava za prijemni ispit počeće 4.maja i odvijaće se u školi svake subote tokom maja, od 10 časova.  

O detaljima upisa i radu škole, učenici i njihovi roditelji mogu da se informišu u samoj školi, koja se nalazi u zgradi užičkog Crvenog krsta, na sajtu i FB stranici te škole (http://www.umetnicka-skola-uzice.edu.rs/ i https://sr-rs.facebook.com/Umetnicka.skola.Uzice/)

1 Komentara

  1. This Site 16/09/2019

    I just want to mention I’m very new to blogging and site-building and definitely savored your page. Very likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly have very good article content. Cheers for sharing with us your website page.

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×