Učitava se

Kucajte za pretragu

Učenici OŠ Dušan Jerković najspretniji na Olimpijskom treningu

Sport Sport Užice Zlatiborski okrug

Učenici OŠ Dušan Jerković najspretniji na Olimpijskom treningu

Podeli

Učenici OŠ Dušan Jerković su pobednici Olimpijskog treninga sa Vojvođanskom bankom je održan danas na gradskom trgu u Užicu. Deca iz pet osnovih škola sa teritorije grada nadmetala su se u pet sportskih disciplina da bi svojoj školi obezbedili nove sportske rekvizite. Ovo je četvrto takmičenje ove vrste u Srbiji i će sledeće biti održano u Somboru.

Direktor filijale Vojvođanske banke u Užicu Aleksandar Jovanović je istakao da je cilj takmičenja da se promovišu sport i sportske navike kod dece i mladih.

-Ponosni smo na to što ćemo donirati 120 hiljada dinara u opremi i rekvizitima školi koja bude najbolja na takmičenju. Bitno je naglasiti da oprema i rekviziti idu po potrebi škole. Škola koja pobedi dostaviće tačan spisak šta im je potrebno i mi ćemo im to donirati.

Aleksandar Jovanović

Zamenik gradonačelnika Ivan Stanisavljević je rekao da je ponosan što je preko 120 mališana iz pet osnovnih škola sa teritorije grada učestvovalo u ovoj sportskoj manifestaciji, oprobalo se u nekim novim sportovima i što će najbolji od njih svojoj školi obezbediti vrednu nagradu.

-Nadam se da će ovakva sportska manifestavija postati tradcionalna u našem gradu, naveo je Stanisavljević.  

Ivan Stanisavljević

Manifestaciju su organizovali Vojvođanska banka, Grad Užice i Olimpijski komitet Srbije.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×