Učitava se

Kucajte za pretragu

Svaki stan u zgradi imaće svoj vodomer

Užice Zlatiborski okrug

Svaki stan u zgradi imaće svoj vodomer

Podeli

Na 121. sednici Gradskog veća je predviđeno da izmenama i dopunama Odluke o gradskom vodovodu svi budući stambeni i poslovni objekti, koji imaju više zasebnih jedinica, poseduju svoje vodomere. Tako će nove stambene zgrade imati, pored jednog centralnog i vodomere za svaki stan posebno što će direktno dovesti do znatnih ušteda u potrošnji vode, kao i kod obračuna troškova.

Članovi Veća dali su svoju saglasnost na izmene godišnjeg programa Gradske toplane Užice, na promene u mreži javnih predškolskih ustanova, na godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta radi davanja u zakup i na određivanje nadležnog organa koji će sprovoditi ovaj postupak.

Utvrđeni su predlozi koji se odnose na uslove ozakonjenja objekata izgrađenih na površinama javne namene i na onim koje su za to planirane, kao i da se pristupi izmenama Plana generalne regulacije Krčagovo.

U delu kadrovskih rešenja, članovi Veća su Dragicu Milosavljević predložili za v.d. direktora budućeg Gradskog centra za usluge socijalne zaštite i izmene u sastavima članova skupštine Užice Gas, Izborne komisije i školskih odbora osnovne škole Đura Jakšić u Ravnima, muzičke škole Vojislav Lale Stefanović i Ekonomske škole.

Izvor: Užice.rs

Luna Radio/M.P.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×