Učitava se

Kucajte za pretragu

Stručnjaci iz KCS u Čigoti, zakazivanje pregleda u toku

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Stručnjaci iz KCS u Čigoti, zakazivanje pregleda u toku

Podeli

U Specijalnoj bolnici Čigota na Zlatiboru, od utorka do subote u terminu od 7 do 14 časova se zakazuju pregleda kod Prof. dr Biljane Obrenović, kardiologa u KCS, Dr Sci. Med Činare Ilijasa, specijaliste opšte i supspecijaliste vaskularne hirurgije u KCS, Dr Olivera Radmilija, specijaliste radiologije u KCS i Prof. Dr Lukasa Rasulića, specijaliste neurohirurgije u KCS.

Dodatne informacije i zakazivanje pregleda, dopler angiografije i 24- časovni holter, monitoring EKG-a i krvnog pritiska, na telefon: 031/597 259 i 597 268

U Specijalnoj bolnici Čigota na Zlatiboru u petak i subotu, pacijente će pregledati stručni saradnik sa Medicinskog fakulteta iz Beograda:

Prof. dr Đuro Macut– endokrinolog

U Specijalnoj bolnici Čigota” na Zlatiboru u nedelju pacijente će pregledati stručni saradnik sa Medicinskog fakulteta iz Beograda:

Prof. dr Lukas Rasulić – neurohirurg

Informacije:

031 597 259

www.cigota.rs

1 Komentara

  1. view 16/09/2019

    I just want to mention I am just very new to blogs and certainly savored you’re website. Most likely I’m want to bookmark your website . You absolutely come with exceptional well written articles. Regards for revealing your web page.

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Next Up

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×