Naslovna  |  Srbija  |  Održan sastanak lidera opozicije o političkom delovanju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

09. 08. 2017. Beograd

Autor: Agencije Izvor: Agencije

Održan sastanak lidera opozicije o političkom delovanju

Predsednici Demokratske stranke Dragan Šutanovac, Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković i Socijaldemokratske stranke Boris Tadić i kandidat za predsednika na poslednjim izborima Vuk Jeremić sastali su se u Beogradu

Predsednici Demokratske stranke Dragan Šutanovac, Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković i Socijaldemokratske stranke Boris Tadić i kandidat za predsednika na poslednjim izborima Vuk Jeremić sastali su se u Beogradu i načelno razgovarali o budućem političkom delovanju.

Sastanak Šutanovca, Jankovića, Tadića i Jeremića održan je juče, a list Blic preneo je da je bio posvećen zajedničkom delovanju opozicionih partija na predstojećim beogradskim izborima. 

U DS su agenciji Beta rekli da je sastanak održan, ali nisu želeli da govore o sadržaju sastanka, a u PSG da je sastanak deo redovnih razgovora opozicije o temama koje su bitne za gradjane.

"Predsednik PSG Saša Janković već odavno govori da opozicija razgovara o svim za gradjane bitnim temama i jučerašnji sastanak bio je deo tih redovnih razgovora", rekli su agenciji Beta u PSG.

U timu Vuka Jeremića nisu hteli da komentarišu navode o sastanku.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage