Učitava se

Kucajte za pretragu

Sportske igre mladih u poseti rukovodstvu opštine Priboj

Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Zlatiborski okrug

Sportske igre mladih u poseti rukovodstvu opštine Priboj

Podeli

Na poziv Sportskog saveza Priboj, Sportske igre mladih uzele su učešće na Malom sajmu sporta u Priboju, a posetu našem gradu rukovodstvo igara iskoristilo je da napravi radni sastanak sa čelnim ljudima Opštine Priboj i Sportskog saveza Priboj. Sastanak je održan juče, 31. oktobra, u kancelariji Predsednika opštine Priboj.

Predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Ivana Jovanović ovom prilikom je istakla da je ponosna što je Priboj postao deo velike SIM porodice.

-Drgao nam je što su deca zavolela igre i što se raduju našem dolasku u grad na Lim-u. Čarolija Karavana radosti i prijateljstva osvojila je sve u Priboju i potrudićemo se da sledeće godine deci Priboja, pripremimo nova iznenađenja. Zahvaljujemo se na podršci predsedniku opštine Rvoviću i svim njegovim saradnicima, uz napomenu da su svi divni ljudi velikog srca koji su na pravi način prepoznali značaj manifestacije i svih aktivnosti koje realizujemo, rekla je Jovanović.

Predsednik Opštine Priboj, Lazar Rvović naglasio je da Priboj procentualno izdvaja najviše sredstava za sport u regionu, da imamo obnovljenu kompletnu sportsku infrastukturu a da će se u narednom periodu raditi na izgradnji novog pomoćnog fudbalskog terena. Predsednik Rvović je i dodao da ko god dođe sa dobrom idejom, a vezano je za pomoć deci u sportu, da će lokalna samouprava naći način da pomogne.

Izvor i foto:Priboj.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×