Učitava se

Kucajte za pretragu

Rekonstruisana škola u Priboju

Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Zlatiborski okrug

Rekonstruisana škola u Priboju

Podeli

Zgrada Osnovne škole Desanka Maksimović u potpunosti je rekonstruisana i spremno će dočekati svoje đake u novoj školskoj godini.

Radovi na renoviranju trajali su godinu dana na inicijativu lokalne samouprave, dok je sredstva od preko 500 miliona dinara obezbedila Vlada Srbije preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Opremljeno je 15 kabineta sa najsavremenijom opremom, pa će sada učenici i nastavnici imati zaista odlične uslove za rad i sticanje novih znanja.

Ovih dana biće izvršena i adaptacija školskog prostora u izdvojenom odeljenju škole Desanka Maksimović u Sjeverinu, pa će i ovdašnji đaci pešaci, od početka školske godine, kao i u matičnoj školi, imati mnogo bolje uslove za odvijanje nastave. Sredstva za renoviranje škole u Sjeverinu, obezbedila je opština Priboj.

Izvor i foto:Priboj.rs

1 Komentara

  1. I just want to mention I’m newbie to blogging and site-building and truly liked your page. Almost certainly I’m going to bookmark your website . You amazingly come with fabulous posts. Kudos for revealing your web site.

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×