Učitava se

Kucajte za pretragu

Radno i zabavno za 1. maj na Zlatiboru

Čajetina Zlatiborski okrug

Radno i zabavno za 1. maj na Zlatiboru

Podeli

Počinju radovi na početnoj stanici gondole, obraćanjem predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića u 17 sati. Nasipanje betona u temelje i nastup Zorana Kesića od 17 sati i 15 minuta

foto izvor: TO Zlatibor

Radovi na izgradnji početne stanice panoramske gondole na Zlatiboru počeće 1. maja, najavili su iz Opštine Čajetina.

Iz Turističke organizacije Zlatibor najavljuju bogat program za 1. maj na Zlatiboru, jednom od vodećih turističkih centara Srbije koji ove godine proslavlja 125. godina turizma. Višečasovni program raznovrsnih animacija za najmlađe i starije počinje u 15 sati.

Zabavni program Zorana Kesića, autora i voditelja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem, počinje u 19 časova. Sat kasnije na Kraljevom trgu nastupiće grupa Inspektor Blaža i kljunovi.

Humor, muzika i izleti za 1.maj na Zlatiboru

–         Za mnogobrojne posetioce otvoreni su i lokaliteti, poput Šarganske osmice (polasci voza u 10.30 i 13.30 časova). Radiće i ski centar Tornik,koji će za posetioce biti otvoren 1. i 2. maja, u periodu od 10.00 do 17.00 časova, gde će na raspolaganju biti panoramska žičara i bob na šinama. Pored toga, mnogobrojnim turistima biće na raspolaganju Stopića pećina, gostiljski vodopad i Muzej Staro selo Sirogojno. Za tradicionalni prvomajski uranak, pored Vodica, uređeni su i novi lokaliteti, česma na Oku i vidikovci Gradina i Obadovo brdo, navode iz Turističke organizacije Zlatibor.

Prvomajski program na Zlatiboru organizuju Opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor, Sportski centar Čajetina i JP Gold gondola.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×