Učitava se

Kucajte za pretragu

Prvorođena užička beba ovoj godini dobila poklone od predstavnika grada

Užice Zlatiborski okrug

Prvorođena užička beba ovoj godini dobila poklone od predstavnika grada

Podeli

Jovan je prva beba rođena u Užicu u novoj godini, samo dva minuta posle ponoći. On je treće dete u porodici Rogić iz Bioske, a osim njega otac Ivan i majka Danijela imaju devetogodišnju ćerku Nedu i šestogodišnjeg sina Bogdana.

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković i član Gradskog veća Vidoje Drndarević posetili su danas porodicu Rogić i darivali prvorođenog Užičanina u 2020. godini.

-Uvek smo srećni kad dolazimo u posetu našem prvorođenom sugrađaninu, i naravno drago mi je da vidim da je Jovan rođen u jednoj patrijahalnoj porodici gde tri generacije žive zajedno pod istim krovom, rade i pomažu jedni drugima, naveo je ovom prilikom gradonačelnik poželevši Jovanu da bude zdrav, srećan, uspešan i dugovečan.

Gradonačelnik je podsetio da Grad Užice godinama unazad pruža podršku rađanju novih Užičana i povećanju nataliteta, a od prošle godine dodatno podržava i rađanje trećeg deteta.

Majka Danijela i otac Ivan istakli su da su veoma ponosni na svoju decu i da im je Jovan najlepši poklon za novu godinu. Sestra Neda je rekla da je srećna što je dobila još jednog brata, kome je ona dala ime Jovan i da voli da pomaže mami oko bebe.

Deda Marinko je, kako kaže, najponosniji i najsrećniji deda na svetu i poželeo da ima još unučića.

Baka Rada je navodeći da i ona sa svojim mužem ima troje dece, koju su podgajili da budu dobri ljudi i da pošteno rade svoj posao, istakla da je veoma ponosna na njih, kao i na svoje unučiće i da treba deca da se rađaju kad su, kako navodi, „tako dobri i slatki“.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×