Učitava se

Kucajte za pretragu

Prodat hotel Mileševa

Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Zlatiborski okrug

Prodat hotel Mileševa

Podeli

Odbor poverilaca firme Putnik iz Prijepolja prihvatio je ponudu od 18,5 miliona dinara beogradskog preduzeća Mali kućni aparati, za prodaju hotela Mileševa, što je za oko 88 miliona dinara manje od procenjene vrednosti. 

Inače, na nedavno završenom tenderu koji je objavila  Agencija za licenciranje stečajnih upravnika za kupovinu firme Putnik iz Prijepolja stigle su tri ponude, međutim kako nijedna od njih nije prelazila polovinu procenjene vrednosti od 106,5 miliona dinara, Odbor poverilaca morao je da se sastane i da da poslednju reč.

Firma iz Beograda postala je vlasnik zgrade dvospratnog hotela  površine 4.770 metara kvadratnih, bazena i sportskih terena koji se uz njega nalaze, međutim ne i placa od dva hektara koji će i dalje ostati državna svojina.

Pored firme Mali kućni aparati, za kupovinu nekada, najvećeg turističkog kompleksa u celom “Polimlju” zainteresovana su bila i preduzeća Zig Gradnja iz Beograda, koje je ponudilo 15 miliona i Građevinsko preduzeće Stabil – Pro DOO Užice, koje je nudilo 12,1 milion  dinara.

Putnik iz Prijepolja je u stečaju bio od 2010. godine.

Izvor i foto:PPMedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×