Učitava se

Kucajte za pretragu

Preminuo direktor Doma kulture u Prijepolju

Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Zlatiborski okrug

Preminuo direktor Doma kulture u Prijepolju

Podeli

Povodom smrti Radoslava Korugića, direktora Doma kulture Prijepolje, održaće se zajednička komemoracija Opštine Prijepolje, Doma kulture i Socijalističke partije Srbije 17. maja u 19 časova u velikoj sali Doma kulture.

Sahrana će biti u 13 časova na groblju u Zvijezdu.

O Radoslavu Korugiću

Rođen 31. maja 1959. godine u Prijepolju.

Osnovnu školu završio na Seljašnici, Gimnaziju u Prijepolju, nakon koje Višu ekonomsko-komercijalnu školu završava u Novom Sadu a zatim zvanje diplomiranog ekonomste stiče na Alfa BK Univerzitetu u Beogradu.

Svoj radni vek započeo je u preduzeću „Ineks Sokolica“ 1985.godine. Nakon toga je obavljao funkciju direktora Zemljoradničke zadruge „Poljoprodukt“ (1991-1996.). U svom radu doprineo je da firmu sa pedesetak radnika unapredi u jednu od najboljih zadruga u Srbiji i zaposli oko 150 radnika.

U uslovima sankcija i raspada države napušta funkciju i prelazi u kompaniju „Agroplod“ DOO a zatim funkciju direktora / vlasnika obavlja u preduzeću „Razvoj“ DOO Pljevlja.

Izabran na funkciju v.d. direktora Doma kulture u Prijepolju u oktobru 2016. godine nakon čega je imenovan za direktora 13. novembra 2017. godine.

Za nepune tri godine rukovođenja Domom kulture u Prijepolju uspeo je da značajno unapredi rad i reši sve probleme u kojima je zatekao ovu ustanovu. Ostavio je neizbrisiv trag zbog izuzetnog doprinosa razvoju kulture u našem gradu.

 

Izvor Radio Luna/Dom kulture Prijepolje/ foto izvor Dom kulture Prijepolje

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×