Učitava se

Kucajte za pretragu

Počela zamena vodovodne i hidrantske mreže u Slobodnoj zoni Priboj

Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Zlatiborski okrug

Počela zamena vodovodne i hidrantske mreže u Slobodnoj zoni Priboj

Podeli

U Slobodnoj zoni Priboj je počela realizacija projekta Rekonstrukcija postojeće i izgradnja nove vodovodne i hidrantske mreže u Slobodnoj zoni Priboj. 

Projekat podrazumeva izgradnju potpuno nove vodovodne i hidranstske mreže različitih profila koja će biti postavljena u iskopane kanale dužine od preko 3.500 metara. Pored postojeće mreže uradiće se i preko 500 metara dodatne vodovodne i hidrantske mreže za buduće investitore na grinfild lokaciji u Slobodnoj zoni Priboj.

Projekat je vredan oko 350 hiljada evra, a finasira ga Evropska unija preko programa EUPRO, dok Opština Priboj učestvuje sa 20% sredstava.

Izvođač radova je firma Hidromaks iz Bajine Bašte. Rok za završetak radova je 60 dana, pa bi sve trebalo da bude gotovo do kraja oktobra.

Izvor i foto:Priboj.rs

Prethodna vest

1 Komentara

  1. our website 17/09/2019

    I simply want to mention I’m newbie to blogging and site-building and absolutely loved this web-site. More than likely I’m going to bookmark your website . You definitely have exceptional articles and reviews. Thanks a lot for sharing with us your web-site.

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×