Učitava se

Kucajte za pretragu

Otvoren trgovinski centar u Krčagovu

Užice Zlatiborski okrug

Otvoren trgovinski centar u Krčagovu

Podeli

Kompanija RC Europe je u Užicu otvorila Retail park NEST u kojem će biti zastupljeni poznati brendovi – Katrin, Gigatron, Lajka, Opposite shoes, Waikiki i drugi. Tom prilikom je Michal Augustyn, direktor kompanije RC Reinvest Delta simbolično je uručio ključ tržnog centra gradonačelniku Užica Tihomiru Petkoviću.

Investitor očekuje da će ovim tržnim centrom uspeti da ispune očekivanja zahtevnih mušterija ne samo iz Užica nego i iz regiona.

-Verujem u budućnost Užica i vidim veliku perspektivu za saradnju sa gradom. Već sledeće godine biće otvorena dva nova parka, još jedan park u Kraljevu i jedan u Vršcu., rekao je Michal Augustyn, direktor kompanije RC Reinvest Delta.

Michal Augustyn

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković  istakao je da će novi tržni centar će obogatiti ponudu brendova i robnih marki zbog kojih su Užičani morali da idu do Beograda ili nekih većih centara u Srbiji

-Velika investicija od 5,5 miliona evra, otvoriće se više od 150 radnih mesta, veliki obrt novca će se obavljati ovde i što je najvažnije učvrstiće našu poziciju kao važnog regionalnog centra. Ovom investicijom Krčagovo je postalo najveći trgovinski centar u ovom delu Srbije, rekao je gradonačelnik Užica Tihomir Petković.

Petković je dodao da češka kompanija ima nameru da u našem gradu pravi još jedan ovakav centar, ukoliko se pronađe pogodna lokacija, ili da proširi ovaj.

Tihomir Petković

Na svečanom otvaranju najmlađe Užičane su zabavljali animatori za decu, nastupili su članovi KUD-a Prvi partizan, zatim plesna grupa Lorijen, a na kraju je nakon koncerta Željka Vasića svečanost završena prelepim vatrometom.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×