Učitava se

Kucajte za pretragu

Održana 72. sednica Opštinskog veća opštine Čajetina

Čajetina Čajetina Zlatiborski okrug

Održana 72. sednica Opštinskog veća opštine Čajetina

Podeli

Na 72. sednici Opštinskog veća opštine Čajetina usvojen je predlog rešenja o davanju saglasnosti na izmenu Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova i radnih zadataka u ustanovi Sportski centar Čajetina, kao i radnih zadataka u Biblioteci LJubiša R.Đenić Čajetina.

Data je saglasnost na isplatu subvencija DOO Zlatiborski Eko Agrar u periodu od 01. do 30. aprila 2019. godine. Izveštaj o preliminarnoj proceni štete nastale od snega na dan 14. maj 2019. godine prosleđen je nadležnoj komisiji Vlade Republike Srbije sa zahtevom za dobijanje sredstava za naknadu štete.

Veće je utvrdilo i predlog odluke o određivanju naziva ulica i trgova na teritoriji opštine Čajetina koja će nakon provere u nadležnom Ministarstvu biti dostavljena odbornicima na usvajanje; kao i predlog odluke o držanju domaćih životinja i kućnih ljubimaca. Data je saglasnost na pravilnike. Utvrđene su izmene plana javnih nabavki Opštinske uprave.

Izvor i foto: Cajetina.org

Radio Luna/M.P.

1 Komentara

  1. This Site 17/09/2019

    I simply want to mention I am just new to weblog and absolutely loved your web site. More than likely I’m going to bookmark your website . You definitely come with awesome articles. Thanks a lot for sharing your blog.

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×