Učitava se

Kucajte za pretragu

Održana 62. sednica Opštinskog veća opštine Priboj

Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Zlatiborski okrug

Održana 62. sednica Opštinskog veća opštine Priboj

Podeli

Na 62. Sednici opštinskog veća opštine Priboj su između ostalog doneli odluku da porez na imovniu ostaje kao i prošle godine.

Najbolji pribojski studenti i naredne godine povodm Dana opštine mogu očekivati novčane nagrade. Doneta je odluka o raspisvanju Konkursa za dodelu nagrada talentovanim studnetima. Uslovi konkursa su ostali isti kao i prthodnih godina – da su studneti najmanje treće godine osnovnih akademskih studija ili su studenti master akademskih studija, da su redovno upisivali godine studiranja na teret Budžeta Republike Srbije, da su u dosadašnjem studiranju imali prosečnu ocenu najmanje 9,00, da imaju prebivalište na teritoriji opštine Priboj najmanje pet godina i da nisu u radnom odnosu.

Kao i ranijih godina ovom stimulativnom merom merom lokalne samouprave biće obuhvaćeni i najbolji studenti iz bratske opštine Prilužje na Kosovu i Metohiji.

Članovi Opštinskog veća opštine Priboj na današnjoj sednici dali su i saglasnost PU Neven za otvaranje nove jaslene grupe u objektu Vrtića Vodovod, a u Neven odobreno je i produženo radno vreme do 16,30 sati, umesto do dosadašnjih 16 sati.

Izvor i foto:Priboj.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×