Učitava se

Kucajte za pretragu

Nova trpezarija za mlađe učenike

Užice Zlatiborski okrug

Nova trpezarija za mlađe učenike

Podeli

Nova trpezarija koja je donacija fondacije Live rich je otvorena u Prvoj osnovnoj školi kralja Perta drugog u Užicu. Trpezarija će služiti učenicima prvog i drugog razreda kao i predškolcima da obavljaju svoje nastavne i vannastavne aktivnosti.

Dejan Stojić, osnivač Fondacije Live Rich kaže da je ponosan na svoj tim koji ume da prepozna potrebe grada Užica i da se novac ulaže tamo gde je to najpotrebnije.

-Moj tim je odradio sjajan posao, ali nam je cilj da nastavimo ovako da radimo.Ovo je  način da plasiramo sredstva za školu, ali i da drugi vođeni ovim primerom, neko od naših sugrađana ili van pomogne tamo gde je najpotrebnije, rekao je Stojić.

Dejan Stojić

Direktor škole Danijel Radević je rekao da se Stojićevim angažovanjem vraća pojam zadužbinarstva u Srbiji. Iako su ovo male stvari, one su veoma značajne da afirmišu dobročinstvo i izuzetno human gest koji će i druge humane sugrađane motivisati da i oni pomognu ne samo ovoj školi, već i drugim ustanovama gde su naša deca. 

-Sve ovo je urađeno u saradnji i zahvaljujući Dejanu Stojiću, iz Fondacije Live Rich koji je ne po prvi put pomagao našem gradu i školi. Ovaj prostor je mali ali je ovo velika stvar za našu decu. S obzirom da ove godine škola slavi 190 godina postojanja potrebna su ulaganja u renoviranje i adaptaciju  prostora. Ovako jedan po jedan deo škole uspećemo da dovedemo u pristojno stanje, rekao je Radević.

Danijel Radević

Fondacija Live Rich do sada je, osim trpezarije koja je danas otvorena, napravila moderno igralište za decu u Krčagovu, a u planu je uređenje još jednog dečjeg igrališta u gradu.

1 Komentara

  1. more info here 16/09/2019

    I just want to say I am all new to weblog and certainly enjoyed your blog site. Likely I’m planning to bookmark your website . You actually come with terrific article content. Kudos for sharing with us your blog.

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×