Učitava se

Kucajte za pretragu

Nova stolica kod dečjeg zubara.

Užice Zlatiborski okrug

Nova stolica kod dečjeg zubara.

Podeli

Služba dečije stomatoligije u Centru za majku i dete dobila je novu opremu. Grad Užice donirao je 525 000 dinara za stomatološku stolicu sa svim priključcima za potrebe Službe dečije stomatologije u Centru za majku i dete, pa je tako osposobljena još jedna radna jedinica u toj službi.

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković rekao je da je stara stolica bila stara 30 godina, da se kupovinom nove opreme nivo stomatoloških usluga u Službi dodatno se podiže, a  plan je da se i narednih godina nastavi sa ulaganjem Grada u zamenu opreme u Službi dečije stomatologije i generalno opreme Centra za majku i dete.

Petković je najavio i nove, velike investicije za Zdravstveni centar Užice. 

Gradonačelnik je podsetio da Grad Užice poslednjih nekoliko godina u kontinuitetu ulaže u Zdravstveni centar i Dom zdravlja, ove godine uloženo je oko 5,6 miliona dinara, a toliko je predvidjeno i za narednu godinu.

Direktor Zdravstvenog centra Miloš Božović podsetio je da Grad Užice,tri godine zaredom finansira dolazak kardio-hirurga u Užice, pa je tako naš grad četvrti u Srbiji u kome se rade operacije na otvorenom srcu. I direktorka Doma zdravlja Užice Danijela Marinković podsetila je na ulaganja u zdravstvo i istakla da je u prethodne dve godine od Grada dobijeno 4 vozila vrednosti oko 4 miliona dinara, zatim EKG aparat i sada stomatološka stolica.

 

Prethodna vest
Sledeća vest

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Next Up

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×