Učitava se

Kucajte za pretragu

Nerman Fatić pobednik Zlatibor Open-a 2019

Čajetina Čajetina Sport Sport Zlatiborski okrug

Nerman Fatić pobednik Zlatibor Open-a 2019

Podeli

Pobednik Devetog izdanja teniskog turnira Zlatibor open kategorije ITF Future koje je održano na terenima TK Zlatibor springs je Nerman Fatić. On je u finalu sa 2:0 (7:5, 6:3) pobedio Mađara, Petera Nađa.

U veoma neizvesnom prvom setu Mađar je prvi došao do brejka, ali je odmah potom izgubio svoj servis. Bosanski teniser je drugi brejk osvojio kada je bilo najpotrebnije, u 12. gemu i rešio prvi set u svoju korist.

U drugom Nađ je ponovo prvi oduzeo servis, ali je opet dozvolio rivalu da povrati brejk već u narednom gemu, ne osvojivši ni jedan poen. Fatić je od tog trenutka preuzeo inicijativu i četiri uzastopna gema rešio u svoju korist, čime je došao do pobede.

Dešavanja ovogodišnjeg fjučersa započela su već proteklog vikenda kvalifikacijama učesnika, dok su u periodu od 16. do 22. septembra biti takmičarski dani. Ovaj turnir jedan je od malobrojnih fjučersa koji se u 2019. održavaju u Srbiji, a nagradni fond mu je 15 000 dolara i svojevrsna je atrakcija i raritet u ponudi zlatne planine.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×