Učitava se

Kucajte za pretragu

MOSI igre 2022. u Užicu

Srbija i region Užice Zlatiborski okrug

MOSI igre 2022. u Užicu

Podeli

Nakon pola veka MOSI igre 2022. godine, biće održane u Užicu. Tako je odlučeno na redovnoj Skupštini MOSI igara u Novoj Varoši.

Pomoćnik gradonačelnika Užica Nemanja Nešić, koji je i koordinator inicijativnog odbora za organizaciju MOSI igara u Užicu, je nakon današnje zvanične potvrde domaćinstva Užicu naveo da će užički sportisti imati priliku da pred domaćom publikom nastupe i brane boje našeg Užica.

-Izborili smo se za organizaciju igara i siguran sam da ćemo, uzimajući u obzir postojeću sportsku infrastrukturu i smeštajne kapacitete, napraviti organizaciju igara kakva do sada nije viđena. MOSI igre su u poslednjih nekoliko godina u velikoj meri dobile na značaju i sve veći broj lokalnih samouprava ističe interesovanje i učestvuje na takmičenju. Siguran sam da će za dve ipo godine kada u Užicu budu održane MOSI igre, biti to jedan festival mladosti i sporta gde će preko 3000 mladih ljudi učestvovati i u sportskim događajima, ali i u svim ostalim pratećim sadržajima. Ovo je veliki uspeh za nas, ali ujedno i velika obaveza i izazov, i siguran sam da ćemo opravdati ukazano poverenje. Užice će u tih nekoliko dana, koliko traju igre, biti sportski i kulturni centar regiona, rekao je Nešić.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Next Up

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×