Učitava se

Kucajte za pretragu

Milica Žunić osvojila bronzu na Belom krosu

Sport Sport Užice Zlatiborski okrug

Milica Žunić osvojila bronzu na Belom krosu

Podeli

Takmičarka AK Užice Milica Žuinić osvojila je treće mesto u trci mlađih juniorki na 3.000 metara na 53. Belom krosu održanom u Beogradu.

-Nekadašnji veliki Beli kros kako u organizaciji tako i u kvalitetu takmičara izgubio je draž jednog velikog atletskog događaja. Loša organizacija i mala masovnost od njega je ostalo samo učešće kvalitetnik takmičara. Zbog izgradnje sportskih objekata u Košutnjaku nekadašnja trasa Belog krosa sužena je na veoma mali prostor, tako da je trasa trke išla maltene cik-cak i ugrožavala kvalitet trka. Mi smo imali veoma veliki peh da je Milica Žunić povela trku kada je na jednoj krivini iskrenula nogu i pala. Dok se stala noge grupa je već otišla i kasnije nije mogla da je stigne. Na kraju se morala zadovoljiti trećim mestom. Dobru trku istrčao je Mihajlo Jakšić iako je cele sedmice bio prehlađen i nije trenirao tako da je u konkurenciji tri godine starijih od njega zauzeo fantastično četvrto mesto. Natalija Stefanović istračala je solidnu trku mada i ona nije kros trkačica već je atletičarka za trke na atletskoj stazi. Idućeg vikenda nas očekuje Sretenjska trka u Ušću kraj Kraljeva i Prvenstvo Srbije za mlađe juniorke u atletskoj dvorani u Beogradu, rekao je trener Željko Čeliković.

U trci atletskih škola na 1.000 metara Mihajlo Jakšić osvojio je četvrto mesto, dok je u trci mlađih pionirki na 1.000 metara Natalija Stefanović osvojila je sedmo mesto.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×