Učitava se

Kucajte za pretragu

Mališani iz Predškolske ustanove Užice posetili kabinet gradonačelnika

Užice Zlatiborski okrug

Mališani iz Predškolske ustanove Užice posetili kabinet gradonačelnika

Podeli

Povodom Dečije nedelje i Dana grada, gradonačelnik Užica Tihomir Petković sa saradnicima, priredio je prijem za mališane predškolskih grupa Predškolske ustanove Užice.

Deca iz vrtića sa teritorije grada su predstavila svoje pesme i recitacije, čak i na kineskom jeziku i postavljala pitanja gradonačelniku Užica.

Gradonačelnik je u obraćanju deci istakao da je uskoro i Dan grada i da je Užice jedan od starijih gradova u Srbiji koji postoji već 690 godina i da mu je uvek najdraže duženje sa decom.

-Skoro 7 vekova znamo da Užice postoji .I od svih manifestacija koje se organizuju povodom dana grada,gradskom rukovodstvu je najlepše ovo druženje sa vama.Pokazačemo vam i kabinet gradonačelnika,gde ćete nadam se,dobiti inspiraciju da još bolje učite i jednog dana možda neko od vas postane gradonačelnica ili gradonačelnik Užica. Mi stariji se trudimo da uradimo sve što je moguće, da vama obezbedimo najbolje uslove da rastete bezbrižno, da budete zdravi, srećni, veseli i da budete dobri đaci,rekao je Petković.

Tihomir Petković

U ime Predškolske ustanove, direktorka Veselinka Jovanović, gradonačelniku je poklonila sliku, koju su naslikala deca iz vrtića, dok je gradonačelnik deci iz svakog vrtića uručio prigodan poklon i zajedno sa saradnicima ih poslužio sokićima i slatkišima.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×