Učitava se

Kucajte za pretragu

Lidija Trmčić druga u borbama na Kupu Srbije

Užice Zlatiborski okrug

Lidija Trmčić druga u borbama na Kupu Srbije

Podeli
Karate klub Užice nastupio u Beočinu sa tri takmičara i osvojio jednu medalju.

Karatistkinja KK Užice Lidija Trmčić je osvojila drugo mesto u borbama u konkurenciji kadetkinja do 54 kg na Kupu Srbije za kadete, juniore i seniore u karate.

U izuzetno jakoj konkurenciji sa 25 takmičarki u kategoriji, kako navode iz užičkog kluba, Trmčić je u finalu zaustavila takmičarka iz KK Gepard iz Mladenovca, nakon što je savladala dve takmičarke iz Kule i karatiskinju KK Mladenovac u polufinalu.

  • Sjajan nastup Lidije koja je svima pokazala da je kompletan karatista. Malo je takmičara koji su uspešni u izvođenju kata i borbama, rekao je trener Miloš Ršumović podsetivši da je Lidija prethodnih godina bila među najboljim takmičarkama u katama u Srbiji.

Inače, karatista KK Užice Pavle Ristović je, posle jedne pobede, poražen u četvrfinalu u konkerenciji kadeta do 63 kg. Kadet do 70 kg Vasilije Gudović je, takođe, poražen u četvrtfinalu takmičenja koje je u subotu održano u Beočinu.

 

 

 

1 Komentara

  1. StevGodo 24/10/2019

    Cipro And Keflex Methotrexate Baclofene Et Alcool buy cialis online Levitra Generika Dosierung Levitra Ohne Potenzprobleme Amoxicillin What Means Ca

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×