Učitava se

Kucajte za pretragu

Kompanija Lidl Srbija donirala sredstva Centru za majku i dete Domu zdravlja u Užicu

Užice Zlatiborski okrug

Kompanija Lidl Srbija donirala sredstva Centru za majku i dete Domu zdravlja u Užicu

Podeli

Kompanija Lidl donirala je oko 450 hiljada dinara Centru za majku i dete Domu zdravlja u Užicu.

-Novac iskorišćen za adaptaciju 2 toaleta u školskom delu pedijatrijske službe, kao i za potrošačku korpu koja je od velikog značaja za ovo odeljenje rekla je direktorka Doma zdravlja, Danijela Marinković.

Danijela Marinković

Ove i slične akcije koje Lidl preduzima deo su lokalnih akcija kojima kompanija želi da pozitivno utiče na okruženje u kome posluje.

-Kao društveno odgovorna kompanija, imamo i odgovornost, ali i čast da doprinosimo boljitku života pojedinaca i zajednice. Iz tog razloga, dajemo svoj doprinos u stvaranju boljih uslova, kako za pacijente, tako i za zaposlene u Centru za majku i dete u Užicu, koji je od velike važnosti za građane čitave Zapadne Srbije. Mame i deca zauzimaju posebno mesto u našem društvu i ponosni smo na to što smo im omogućili kvalitetniji boravak u ovoj ustanovi, rekla je Ivana Vukić iż korporativnih komunikacija Lidl Srbija.

Ivana Vukić

Direktor Zdravstvenog centra Miloš Božović je pozivao druge da slede primer kompanije Lidl.

-Još jednom želim da izrazim veliku zahvalnost kompaniji Lidl što je baš našem Domu zdravlja opredelila ova sredstva i što smo na ovaj način popravili uslove za naše najmlađe pacijente, za decu u školskom dispanzeru. Stojimo na raspolaganju i drugim kompanijama za ovakve tipove donacija i pozivamo ih da slede primer Lidla, rekao je Božović.

Miloš Božović

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×