Učitava se

Kucajte za pretragu

Jadovnički ultramaraton od 12. do 14. jula u Prijepolju

Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Sport Sport Zlatiborski okrug

Jadovnički ultramaraton od 12. do 14. jula u Prijepolju

Podeli

Jadovnički ultramaraton biće održan od 12. do 14. jula u Prijepolju i okolini. 

 Organuzatori očekuju učešće više od 210 takmičara iz 10 zemalja. Svoj dolazak najavili su ultramaratonci iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije, Francuske, Nemačke, Švedske. Oni će trčati na tri staze, i to na jadovničkih 73 kilometara, zatim na stazi od 53 kilometara i na najkaraćoj stazi koja je duga 22 kilometara.

Start trke jadivničkih 73 i 22 kilometra je u subotu od 8 časova ispred Doma kulture, dok  će ultramaratonci koji trče jadovničkih 53 kilometra startovati istog dana od prvog tunela nakon manastira Mileševa  a već sutradan, kod Doma kulture, gde je i cilj svih staza, biće organizovano proglašenje pobednika.

Izvor i foto: PPmedia

Radio Luna/M.P.

3 Komentara

 1. my link 17/09/2019

  I simply want to mention I am new to blogging and truly enjoyed this web-site. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog . You really come with terrific articles and reviews. Kudos for sharing with us your website page.

  Одговори
 2. i use Garmin GPS whenever i go out, Garmin GPS is very reliable,.

  Одговори
 3. Julio Hildago 23/09/2019

  First off congratulations on the blog post. This is a very good one yet customarily it appears that most of individuals talking about it haven’t read past the first paragraph. I appreciate you taking the time to upgrade us on this and also will certainly come back often to look for any more information.

  Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×