Učitava se

Kucajte za pretragu

Izložba fotografija Umetnički karavan u Požezi

Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Slobodno vreme Zlatiborski okrug

Izložba fotografija Umetnički karavan u Požezi

Podeli

Izložba fotografija Umetnički karavan koja prikazuje prvih deset godina u životu Ariljske letnje muzičke manifestacije je otvorena na Gradskom trgu u Požegi.

Edukativni i koncertni programi manifestacije ARLEMM održavaju se u Arilju od 20. julado 4. avgusta 2019.

ARLEMM 2019 biće otvoren u subotu 20. jula nastupom Ansambla Metamorfozis pod umetničkim rukovodstvom Saše Mirkovića a isto veče na gradskom trgu u Arilju uz podršku Gete instituta iz Beograda, nastupiće nemački saksofonista Hajden Čizom sa svojim kvartetom, navodi se u najavi.

I ove godine, dešavanja će biti prenošena uživo na interenetu, putem Telenor mreže.

Kako se dodaje u saopštenju, ARLEMM manifestacija i ARLEMM art festival predstavljaju jedinstven doživljaj sa kvalitetnim muzičkim programom, u istorijskom, umetnički i eko uređenom prirodnom ambijentu, koji će ove godine oplemeniti nastupi Stefana Milenkovića, Divne Ljubojević i hora Melodi, Barselona balkan džipsi orkestra, orkestra MUZIKON, orkestra Metamorfozis, Del arno benda i mnogih drugih.

ARLEMM 2019 realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, u saradnji sa Opštinom i Bibliotekom Arilje, kompanijama Ekstrem intimo i Telenor.

Izvor i foto: Danas

Radio Luna/M.P.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×