Učitava se

Kucajte za pretragu

Grad Užice Najčlan NALED-a za 2019. godinu

Užice Zlatiborski okrug

Grad Užice Najčlan NALED-a za 2019. godinu

Podeli

Na osnovu nominacija Izvršne kancelarije, a po odluci glasova članova, NALED svake godine odaje priznanje pojedincima i organizacijama koji su dali izuzetan doprinos razvoju članstva, jačanju ugleda i promociji vrednosti ove organizacije. Ove godine, nagrada Grad Najčlan NALED-a za 2019. godinu je dodeljena gradu Užicu.

 

Na Susretu kome je prisustvovalo više od 800 uglednih zvanica, državnih i lokalnih lidera, privrednika, predstavnika međunarodne zajednice i diplomatskog kora, bili su i šefica Regionalnog predstavništva Evropske investicione banke Dubravka Negre i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Izvršna kancelarija je i ove godine uz podršku Upravnog odbora nominovala po jednog kandidata iz privatnog, javnog i civilnog sektora za koje smatra da su svojim nesebičnim zalaganjem dali doprinos razvoju organizacije i članstva, jačanju ugleda i promociji zajedničkih vrednosti. U okviru tradicionalnog Septembarskog susreta na kome su proglašeni Najčlanovi NALED-a za 2019. godinu, gradonačelnik Užica Tihomir Petković bio je u najužem krugu kandidata za nagradu kada je u pitanju doprinos pojedinca. Pored gradonačelnika Petkovića kandidati za nagradu bili su Dejan Đokić direktor Asseco SEE i Milivoje Jovanović potpredsednik upravnog odbora ENECA.

Izvor i foto:Uzice.rs

1 Komentara

  1. Andrej 14/09/2019

    Najčlan?
    Pa i sopstveni jezik unakažavate zarad jeftine propagande? NapreDNO nema šta…

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×