Učitava se

Kucajte za pretragu

Dobitnik Svetosavske zahvalnice Biljana Ugren Kovačević

Kultura Slobodno vreme Srbija i region Užice Zlatiborski okrug

Dobitnik Svetosavske zahvalnice Biljana Ugren Kovačević

Podeli

Profesorka stručnih predmeta u Umetničkoj školi u Užicu, Biljana Ugren Kovačević juče je dobila zahvalnicu za posvećenost profesiji i radu sa mladima koje upoznaje sa pravim vrednostima. Zahvalnicu joj je uručio predsednik skupštine grada Užica Branislav Mitrović, na svečanosti povodom Savindana održanoj u Umetničkoj školi.

 

,, Osećaj je jako prijatan kada svoj posao radite najbolje što možete i neko primeti vaš rad i za to vas pohvali“ kaže Biljana Ugren Kovačević.


Biljana Ugren Kovačević:

Prisutnima se obratio i Branislav Mitrović ,, Danas na Savindan cela Srbija slavi, u svakoj školi čuje se himna Svetog Save. Dobitnica Svetosavske nagrade je profesorka Biljana Ugren, a posebno mi je drago što je iz Umetničke škole jer značaj umetnosti je mnogo veći nego sto joj se u našem društvu pridaje.“

Branislav Mitrović:

,, Ove godine imamo mali program, izložbu fotografije i grafike naših učenika sa sekcija i imamo priliku da jednom od nastavnika uručimo zahvalnicu, naš radnik od prvog dana rada škole, diplomirani vajar Biljana Ugren već 18 godina radi svoj posao odlično pa sam ja gradskoj upravi predložila da ona bude ta koja će dobiti nagradu.“ kaže direktorka Umetničke škole Sofija Bunarčić.

Sofija Bunarčić:

Nismo mogli da ne primetimo mural koji se nalazi u holu škole, naime to je novi mural koji je rađen nekoliko meseci, a nešto više o njemu reći će nam učenica ove škole koja ga je naslikala.

Učenica Lidija:

Tekst/Foto: Rade Jokić

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×