Učitava se

Kucajte za pretragu

Do 18. marta prijave za stručnu obuku u oblasti ugostiteljstva

Čajetina Čajetina Iz prve ruke Zlatiborski okrug

Do 18. marta prijave za stručnu obuku u oblasti ugostiteljstva

Podeli
Obuka za nezaposlene koji žive na području Zlatiborskog okruga i koji imaju od 18 do 35 godina

Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES iz Beograda organizuje stručnu obuku iz oblasti ugostiteljstva za nezaposlene sa područja Zlaitborskog okruga, starosti od 18 do 35 godina. TeorijSka i praktična obuka za sobarice, pomoćnika kuvara i konobara je besplatna. Sprovodi se u nameri da nezaposleni steknu savremena znanja i veštine i time poveaju šanse za zapošljavanje.

Stručna obuka iz oblasti ugostiteljstva se održava u Grand hotelu Tornik na Zlatiboru. Počinje 19. marta i trajaće do 10. aprila.

Polaznici koji uspešno završe obuku dobiće Uverenje o stečenim kompetencijama, koje je akreditovalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Prijave do 18. marta
 
Na obuku se mogu prijaviti nezaposlena lica iz Zlatiborskog okruga na e-mail: imhos.hores@gmail-com i office@hores.rs ili direktno u prostorijama PU HORES, www.hores.rs, Beograd, Dobrinjska 11; 011-2642-34

Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES je javno priznati organizator aktivnosti obrazovanja odraslih koji obuke sprovodi po akreditovanim programima obrazovanja odraslih.

Kako navode iz PU HORES, obuka je besplatna zahvaljujući podršci koju pruža projekat Podsticanje zapošljavanja mladih. Projekat sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ u okviru Nemačko-Srpske razvojne saradnje, pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) SR Nemačke u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije. 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×