Učitava se

Kucajte za pretragu

Deca iz Priboja idu besplatno na more

Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Zlatiborski okrug

Deca iz Priboja idu besplatno na more

Podeli

Deca sa evidencije Centra za socijalni rad, članovi Udruženja za cerebralnu i dečju paralizu, kao i najbolji đaci i studenti iz Priboja, letovaće o trošku Opštine u odmaralištu u Sutomoru.

Ugovore sa Opštinom Priboj su potpisali direktor Centra za socijalni rad, Zoran Polić i predsednik Udruženja za cerebralnu i dečju paralizu, Slaviša Šušanj, a njima se omogućuje sedmodnevno letovanje za oko 100 dece i korisnika Centra i Udruženja.

Oko 50 dece iz porodica sa evidencije Centra za socijalni rad, na letovanje će otići  20. juna, a za mnoge od njih to će biti prilika da prvi put vide more.

Direktor Centra za socijalni rad Zoran Polić, kaže da se radi o lepoj tradiciji i u ime zaposlenih u Centru i u ime dece i roditelja se zahvalio.

Za članove Udruženja za cerebralnu i dečju paralizu rezervisano je sedmodnevno letovanje tokom meseca septembra. Besplatno letovanje je rezervisano za 30 članova ovog udruženja sa pratiocima, a prema rečima predsednika ovog udruženja, Slaviše Šušnja, selekcija o tome ko će ići na letovanje, napravljena je na osnovu ankete o zainteresovanosti.

Izvor i foto: Opština Priboj

Radio Luna/M.P.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×