Učitava se

Kucajte za pretragu

Danac i Banjalučanin najbolji u Užicu

Sport Sport Užice Zlatiborski okrug

Danac i Banjalučanin najbolji u Užicu

Podeli

Igor Arsenić iz Republike Srpske i Džimi Andersen iz Danske pobednici su skokova sa starog železničkog mosta u Đetinju održanih danas, po 28. put, u Užicu.

Pred mnogobrojnom užičkom publikom svojim bravurama predstavili su se takmičari iz Srbije, Danske, Sjedinjenih Američkih Država i zemalja iz regiona. Pobedu u tradicionalnim skokovima je ostvario Igor Arsenić iz Republike Srpske, drugi je bio domaći takmičar Ivica Domanović, dok je treće mesto zauzeo Stefan Jevtićiz Kragujevca. U kategoriji High diving najbolji bio  Džimi Andersen iz Danske, drugo mesto pripalo je Marku Pavloviću iz Kragujevca, dok je treći bio Slovenac Aleš Karličnik. Nagrade najboljima uručili su predstavnici grada i istaknuti sportisti.

Pobednik u High Diving kategoriji Džimi Andersen istakao je da mu je uvek zadovoljstvo da bude u Užicu, ali da je voda vrlo hladna.

Igor Arsenić, dvadesetjenogodišnji Banjalučanin, pobednik u tradiconalnim skokovima je rekao  da se spremao za ovo takmičenje i da od adrenalina nije osetio hladnoću.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×