Učitava se

Kucajte za pretragu

Čigota među 15 finalista

Čajetina Zlatiborski okrug

Čigota među 15 finalista

Podeli

Specijalna bolnica Čigota na Zlatiboru je među pet finalista u kategoriji srednjih privrednih društava za Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje Đorđe Vajfert za 2018. godinu.

Deliće se nagrade i u kategoriji velikih privrednih društava i u kategoriji malih/mikro firmi. Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje Đorđe Vajfert od 2007. godine dodeljuje Privredna komora Srbije.

https://pks.rs/vesti/15-kompanija-u-trci-za-najodgovornije-905

Članovi stručnog žirija su na drugom sastanku glasali o izboru po pet privrednih društava u sve tri kategorije, kako navode iz Privredne komore Srbije, na osnovu izveštaja nakon poseta 36 kompanija koje su se plasirale u drugi krug, procene DOP projekata i utiska o kandidatima. 

  • Žiri je odluke doneo na osnovu poznavanja društvene odgovornosti u Srbiji, kompletne dokumentacije o kandidatima (aplikacija, projekat, evaluacija, izveštaji Verifikacionog tima PKS), kao i lične percepcije, navodi se na sajtu PKS i dodaje da je u sedmom ciklusu na konkurs pristiglo 50 prijava.

Kompanije finalisti predstaviće se članovima žirija na 15. maja kada će biti utvrđen konačan redosled najodgovornijih u sve tri kategorije.

Proglašenje pobednika i svečano uručenje priznanja biće održano 24. maja u PKS. 

 

Autor Radio Luna/ Izvor PKS

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×