Učitava se

Kucajte za pretragu

Čigota flash: Dijagnostički testovi u kardiopulmonalnom kabinetu AUDIO

Čigota fleš Istražujemo Zlatiborski okrug

Čigota flash: Dijagnostički testovi u kardiopulmonalnom kabinetu AUDIO

Podeli
Specijalista interne medicine - kardiolog u kabinetu za kardiopulmonalnu dijagnostiku, dr Nenad Crnčević

Specijalista interne medicine – kardiolog u kabinetu za kardiopulmonalnu dijagnostiku, dr Nenad Crnčević

U Čigota flešu govorimo o dijagnostičkim testovima u kardiopulmonalnom kabinetu, o načinu dolaska na preged i zakazivanju istih. Specijalista interne medicine – kardiolog u kabinetu za kardiopulmonalnu dijagnostiku, dr Nenad Crnčević je bio naš sagovornik.

Kardiovaskularni kabinet se nalazi u okviru specijalne bolnice Čigota, radi godinama, a u kabinetu za kardiovaskularne bolesti dijagnostika se radi na nekoliko dijagnostičkih testova, od kojih su za pacijente bitni osnovni: EKG, ultrazvuk srca, test opterećenja, holter, EKG holter pritiska.

Način na koji pacijenti mogu doći na pregled, rade se preko uputa izabranog lekara ili preko IZIS sistema. Drugi način je komercijalni način, usluge se plaćaju, a prema rečiam dr Nenada Crnčevića cena tih usluga je vrlo popularna i prilagođena pacijentima specijalne bolnice Čigota. U ovom kabinetu može se dobiti potpuno kompletna i za jedan dan neinvazivna dijagnostika kardiovaskularnog sistema.  Broj telefona na koji se možete informisati I zakazati pregled je 031 597 268

 

 

1 Komentara

  1. oprolevorter 09/06/2019

    After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

    Одговори

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×