Učitava se

Kucajte za pretragu

Besplatne edukativne radionice za mlade iz Užica

Obrazuj se i odmah zaposli Zlatiborski okrug

Besplatne edukativne radionice za mlade iz Užica

Podeli

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija, u okviru programa Coca-Cola podrška mladima, organizuje besplatne edukativne radionice u Užicu za mlade.

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija  organizuje besplatne edukativne radionice u Užicu u okviru kojih će mladi moći da steknu potrebna znanja i profesionalne veštine za buduće zaposlenje.

Program namenjen je mladim, nezaposlenim  ljudima od 18 do 30 godina. Potrebno je da kandidati imaju srednju stručnu spremu i da ne učestvuju u drugim zvaničnim programima obuke. Kako se navodi, polaznici programa će učiti o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova i tome kako da lakše dođu do željenog posla.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće u programu na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com

Radionice  u okviru programa Coca-Cola podrška mladima će držati sertifikovani predavači od 30. maja do 1. juna, u Centru za informisanje i profesionalno savetovanje Nacionalne službe za zapošljavanje. Radionice će trajati od 9 do 17 časova.

Nakon Novog Sada, Vranja, Šapca i Užica, radionice se tokom maja i juna održavaju i u Zaječaru, Jagodini, Nišu, Kikindi, Novom Pazaru, Valjevu, Čačku, Subotici i Kruševcu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×