Učitava se

Kucajte za pretragu

Akcija čišćenja lokacija Vujića brdo i vrtić Iskra

Užice Zlatiborski okrug

Akcija čišćenja lokacija Vujića brdo i vrtić Iskra

Podeli

Savet za ekologiju i turizam Gro SPS-a Užica u saradnji sa Forumom žena SPSa Užice i omladinom SPS-a Užiceorganizuje akciju uklanjanja otpada na lokaciji gradskog parka Vujića brdo i oko samog vrtuća Iskra.

Cilj ove akcije je da se poveća ekološka svest građana označaju očuvanja životne sredine i da se građani podsete na potrebu odgovornog ponašanja i daju svoj doprinos akciji, kako bi zajedničkim snagama doprineli čistijem i zdravijem okruženju grada Užica. Park Vujića brdo i vrtić Iskra se nalazi u blizini centra grada Užica što ističe potrebu i odgovornost da ga održavamo čistim i urednim.

Akcija se organizuje u nedelju 6.oktobra 2019. god sa početkom u 11 časova, a Savet za ekologiju i turizam Gro SPSa Užice poziva sve građane da se pridruže akciji i da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Akcijom će biti obuhvaćena ukupna površina parka Vujića brdo od 8 ha.

Ovo je tradicionalna akcija koju Savet za ekologiju i turizam  Gro SPS-a sprovode duži niz godina, a prošle godine smo na ovoj lokaciji sakupili preko 100 džakova otpada.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×