Učitava se

Kucajte za pretragu

Aerodrom Morava spreman za prve putnike

Srbija i region Zlatiborski okrug

Aerodrom Morava spreman za prve putnike

Podeli

Na aerodromu Morava u Lađevcima sve je spremno za dolazak putnika koji će početkom decembra, avionima Er Srbije, tri puta leteti za Beč.  

U Lađevcima, međutim, od samog početka mislilo se na sve, tako da je prvim putnicima već obezbeđeno pružanje neophodnih usluga.

-Obezbeđen je prostor za rent-a-kar agenciju, za one putnike koji nemaju prevoz, a otvoren je i fri šop. Tako da neće biti nikakve razlike da li se leti iz Beograda, Niša ili iz Lađevaca. Ova vazdušna luka ima izuzetan potencijal, zbog same svoje lokacije i blizine ključnim saobraćajnicama, kaže Dragan Bugarinović direktor Aerodruma Kraljevo.

Nakon što kompanija Er Srbija bude objavila red letenja, putnici će moći da kupe karte preko zvaničnog sajta ili preko agencija koje vrše prodaju. Beč je prva destinacija, a na proleće uvodi se još jedna linija, za Solun.

U zavisnosti od potreba putnika, postoje mogućnosti da se uvedu i dodatne linije. Najveće interesovanje vlada za gradove zapadne Evrope i Istanbul.

Prema njegovim rečima u planu je i izgradnja još jedne, veće piste.

-Biće projektovana nova koja će omogućiti saobraćaj većih aviona, koji mogu da prime više putnika, ali i onih koji se koriste za kargo saobraćaj, što će pre svega, omogućiti još brži privredni razvoj ovog dela Srbije i očekujem da će novi investitori to prepoznati, naglasio je Bugarinović.

Izvor i foto:GZS

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Obavezna polja su obeležena sa *

Slušajte program Radio Luna u mp3 formatu

×